Најубавите божиќни панаѓури во Европа | Сите содржини | DW | 06.12.2017

Панорама

Најубавите божиќни панаѓури во Европа

Декември во европските градови понекогаш е без снег, но секогаш е со божиќни панаѓури. Тие канат на забава и варено вино.