1. Преминаване към съдържанието
  2. Преминаване към главното меню
  3. Преминаване към други страници на ДВ

Как да се регистрирате в нашия форум

DW25 септември 2014

Тук можете да научите как да се регистрирате в Disqus и да участвате в дискусиите под нашите публикации.

https://p.dw.com/p/1DJjS
Снимка: Fotolia/StyleMedia&Design

Как да пишете коментар като гост

Ако искате да коментирате някоя от темите като гост, кликнете върху полето за текст и въведете Вашия коментар. След като активирате текстовото поле, можете да се регистрирате. Моля изберете само полето за име. Тук можете да въведете потребителското си име.

Disqus Bulgarisch 1

След като изберете полето "Име", се активират още полета. Задължително е да посочите Вашия E-Mail, на който модераторите на дискусията да Ви изпращат въпроси или реакции на Вашия коментар. Не е необходимо да въвеждате парола, просто маркирайте опцията "Предпочитам да коментирам като гост".

Disqus Bulgarisch 2

След избиране на опцията "Искам да коментирам", полето "Парола" изчезва. Сега остава само да натиснете бутона "Изпрати".

Как да пишете коментар като вече регистриран потребител

Можете да се регистрирате в Disqus и да коментирате от Вашия профил. Кликнете върху текстовото поле и напишете Вашия коментар.

Disqus Bulgarisch 3

След като активирате текстовото поле, можете да се регистрирате. Може да избирате между регистрация през Disqus, Facebook, Twitter или Google+.

За регистрация през Disqus попълнете следните полета: "Име", "E-Mail" и "Парола".

Disqus Bulgarisch 4

Регистрация през Disqus

След като изпратите коментара си, вече имате профил в Disqus.

Disqus Bulgarisch 5

Регистрация през Facebook, Twitter или Google

Ако вече имате профил във Facebook, Twitter или Google+, след първата си регистрация в Disqus можете да се регистрирате и с някой от тези профили. Тук е даден пример за регистрация през профил в Google+. Кликнете върху символа на Google+. Отваря се прозорец. Уверете се дали този нов прозорец няма да бъде блокиран от ad-блокери.

Disqus 7 Einloggen Google

След регистрация през профила Ви в Google+, при първата Ви регистрация в Disqus се отваря още един прозорец. В този прозорец можете да създадете своя профил в Disqus. За целта е необходимо да въведете потребителско име, E-Mail и парола за Disqus. Накрая натиснете бутона "Регистрирай".

Disqus 7 Einloggen Google

След като сте натиснали бутона "Регистрирай", вече можете да коментирате.