Бројот на автомобили се зголемува

Гледај видео 00:49
Now live
00:49 минути
Во последните четири години бројот на автомобили во Македонија се зголемил за 60.000, а зголемен е бројот и на други возила, како автобуси и камиони #ВидиВака