Дали бегалската криза е завршена?

Now live
02:03 минути
Пренатрупани бегалски кампови, хаос на границите долж Балканската рута- ова во 2015 година беше европско секојдневие. А како е сега? Колку бегалци навистина доаѓаат во Европа и што ги очекува таму?

Следете нѐ