Едно училиште - три јазици

Now live
01:33 минути
26.10.2017

#dw_BalkanBooster: Едно училиште-три јазици

Три националности, три јазици и сето тоа заедно во едно училиште. Ова им остави голем впечаток на нашите Леила и Арбер. Тие го посетија училиштето во Кичево и разговараа со директорот и наставниците.

Поврзана содржина

Следете нѐ