Желбата на Христина

Now live
01:52 минути
Христина Митревска има ретка болест што ја имаат само 10 луѓе во светот и таа имаше поинаква новогодишна желба од останатите деца. Сака да оздрави и да порасне колку другарките.

Следете нѐ