Зошто нацистите се преоблекувале како жени?

Now live
03:37 минути
За историчарите и социолозите останува нејасно зошто војниците на Вермахтот за време на Втората светска војна многу често се облекувале во женска гардероба. Забава или хомосексуалност? По одговорите трага еден фотограф

Следете нѐ