„Историски“ подарок за Димитров

Now live
00:35 минути
Македонскиот министер Никола Димитров по денешната церемонија во Брисел на која беше потпишан протоколот за пристапување на Македонија во НАТО, доби подарок за паметење.

Следете нѐ