Кино културата на стаклени нозе

Now live
00:56 минути
Во последните години константно се намалува бројот на кино сали, како и бројот на посетители во македонските кина. Надеж за зажувување на кино културата се успесите на документарните и играни филмови од домашно производство.

Следете нѐ