Кои се најголемите даночни измамници во ЕУ?

Now live
02:02 минути
Дали знаете како членките на Европската унија годишно губат речиси 150 милијарди евра? ... Одговорот е даночна измама. Погледнете кои се најголемите даночни престапници во ЕУ и како им успева измамата...

Следете нѐ