Кучиња херои

Now live
02:48 минути
Откриваат дрога и експлозиви, а спасуваат и луѓе. Запознајте ги најуспешните полициски кучиња за минатата година - Рекс, Браун и Бела! #ВидиВака

Следете нѐ