Мигрантите на ничија земја

Now live
01:45 минути
Во БиХ во моментов има околу 4.000 мигранти и бегалци, а нивната најголема концентрација е во подрачјето на Унско-санскиот кантон. Односот на властите кон нив е во најмала рака спорен.

Следете нѐ