Огнената катастрофа на Нотр Дам

Now live
03:01 минути
Осум часа траеше огнената стихија која безмалку целосно ја уништи прочуената Богородична црква во Париз. Безмалку. Благодарение на пожртвуваноста на пожарникарите спасени се главните камбанарии, основната структура и фасадата на прочуената црква.

Следете нѐ