Политика и кекси

Now live
02:08 минути
Косово ги зголеми царините на стока од Србија и Босна и Херцеговина за сто отсто. Косовските граѓани во голема мерка ја поддржуваат одлуката и - не купуваат српски производи. Дури и такви кои со години биле дел од нивниот живот, како на пример кексот Плазма.

Следете нѐ