Пцовки на 15 јазици

Now live
00:50 минути
Тие се сочни, понекогаш смешни, понекогаш безопасни, но по правило - навредливи. Кои пцовки се омилени во светот? Ние се распрашавме меѓу нашите колеги и брзо пронајдовме одговори. Зашто ДВ емитува на 30 јазици, а тука работат луѓе од 60 различни нации.

Следете нѐ