Рекорден профит, но и скапи услуги

Now live
01:06 минути
Македонските банки во минатата година остварија рекордно висока заработувачка. Нивниот профит бележи константен раст во последниве години, но напоредно со него растат и давачките за граѓаните.

Следете нѐ