Рокенрол бум

Гледај видео 01:36
Now live
01:36 минути
Бендот „Бла Бла Бла“ речиси две децении зборува со најубавиот јазик - јазикот на музиката. Лидерот Идриз Амети, кој важи за легенда на македонската андерграунд сцена, вели: „Јас сум само опасен рокенрол пејач.“