Северна Македонија на смотрата на вештачка интелигенција во Хановер

Now live
02:26 минути
Во Хановер заврши водечкиот светски саем на индустриски технологии и материјали. Меѓу 6.500 излагачи од 75 земји, присутни беа и излагачи од Македонија.

Следете нѐ