Среќа тешка 6,06 килограми

Наташа Кориган од Мелбурн по природен пат го роди најтешкото бебе во тој дел на Австралија. И бебето и мајката се чувствуваат добро.

Брајан Јуниор е добро, а мајката Наташа Кориган неколку часа по породувањето вели:

„Пресреќна сум. Сонував за мало дебело бебе. Отсекогаш сакав мало дебело бебе, а сега имам големо.“

Таткото Брајан Лидл, додава:

„Изутринава беше малку страшно, а сега сите се добро. Мајката е добро, бебето е добро.“

Според локалните медиуми, Брајан Јуниор е роден по 40 недели и пет дена.


Now live
00:42 минути
Сите содржини | 25.01.2017

Среќа тешка 6,06 килограми

Следете нѐ