Становите сѐ понедостижни

Now live
03:45 минути
Сѐ повеќе луѓе во Германија, особено во големите градови, сѐ потешко наоѓаат стан кој можат да си го дозволат. Од ден на ден расте и револтот, во прв ред во главниот град Берлин.

Следете нѐ