Стопански полет со европерспективата пред очи

Now live
02:51 минути
По надминувањето на спорот за името со Грција, за Северна Македонија е отворен патот кон НАТО и ЕУ. Тоа во земјата поттикна мало економско чудо. Но многу граѓани и натаму седат врз спакувани куфери. Видео-прилог на Карл Харнеброк.

Следете нѐ