Суверена проба на Јана Бурческа

Now live
00:39 минути
Македонската претставничка Јана Бурческа денеска со изведбата на песната Dance Alone, ќе се обиде да обезбеди место во финалето на годинешниот Избор на песна на Евровизија. Еден поглед на пробите говори дека таа е подготвена за предизвикот.

Следете нѐ