„Треба да бидеш човек“

Гледај видео 01:35
Now live
01:35 минути
Дрита Ислами е рекордер на Македонија во атлетика. Тренира со Македонка и вели: „Нема врска која религија си, или која нација. Треба да бидеш човек.“