Шпагети-сладоледот е неодолив

Now live
01:18 минути
Шпагети-сладоледот полни 50 години! Дарио Фонтанела го создаде во слаткарницата на својот татко во Манхајм и тој стана хит. Еве го оригиналниот рецепт:

Повеќе во Медија центарот

Следете нѐ