50 години Дојче веле на македонски

Now live
01:06 минути
Дојче веле на македонски годинава слави 50 години постоење. Големиот јубилеј го одбележуваме со наградна игра, на која можете да учествувате едноставно. Внимателно погледнете го видеото и одговорете:

Следете нѐ