50 години DW на македонски

Now live
04:09 минути
За точно еден месец, Дојче Веле на македонски јазик ќе го прослави својот 50-ти роденден. По тој повод потсетуваме на почетоците и на сите други важни моменти во полувековната работа на DW на македонски. Погледнете ја нашата видео приказна до крај, бидејќи таа за Вас крие и можност за награда :)

Повеќе во Медија центарот

Следете нѐ