#DE_facto: Речиси половина плата оди за стан!

Скапи недвижности, високи станарини, малку новоградби - Германија дефинитивно има проблем со станбен простор. Дали во иднина под ист покрив ќе живеат и по неколку генерации?

Повеќе во Медија центарот