#dw_BalkanBooster: Авантурата Винковци

Еколошкиот активист Александар од Подгорица патот за првпат го одведе во Винковци, каде домаќин му беше Марко Кесељ. Неделата на шарени, напорни и забавни денови- ја измиксавме во ова видео. И ги прашавме момците: како им се допадна нивната Балкан Бустер авантура?