#dw_BalkanBooster: Албанија и верската толеранција

Now live
03:09 минути
Има ли во Албанија верска толеранција, ги прашаа граѓаните на Валона нашиот #dw_BalkanBooster тандем, Ермелинда и Егзона. Одговорите даваат слика за верски соживот.

Следете нѐ