#dw_BalkanBooster: Едно училиште-три јазици

Now live
01:33 минути
Три националности, три јазици и сето заедно во едно училиште. Ова им остави впечаток на нашите Леила и Арбер. Тие го посетија училиштето и разговараа со директорот и учителите.

Следете нѐ