#dw_BalkanBooster: Зад камерите

Овогодишниот проект на Дојче веле, Balkan Booster, завршува за неколку недели. Погледнете како работите изгледаат зад сцената, во редакциите во Бон #dw_BalkanBooster
Now live
03:01 минути
Старт | 21.11.2018

#dw_BalkanBooster: Зад камерите

Поврзана содржина

Следете нѐ