#dw_BalkanBooster: Каде има најдобар бурек во Бања Лука?

Гледај видео 02:16
Now live
02:16 минути
Садин Османи е еден од најпознатите бурекџии во Бања Лука. Татко му и дедо му ширум поранешна Југославија продавале бурек под вршник. Одушевен беше и нашиот Балкан Бустер-двоец кој оваа недела е во Бања Лука. Леила и Арбер велат дека знаат каде има најдобар бурек во градот.