#dw_BalkanBooster: „Новинарството ме одбра мене“

Ана Котур има церебрална парализа и не се жали за тоа. Напротив таа неуморно работи и пишува за проблемите кои лицата со инвалидитет ги имаат во Босна и Херцеговина. Нејзините новинарски текстови досега и донеле повеќе награди. Нашиот #dw_BalkanBooster тим во Бањалука се сретна со оваа инспиративна млада новинарка.