#dw_BalkanBooster: Поздрав од Тирана

Гледај видео 01:35
Now live
01:35 минути
Крај на #dw_BalkanBooster дружењето во Тирана! Јелена Контиќ и Ардит Тоца ве поздравуваат од празничниот панаѓур во главниот град на Албанија: