#dw_BalkanBooster: Прибежиште за Мохиканци

Now live
02:15 минути
„Со оружје против грабнувачите“ и „Метеори“ се само мал дел од рокенрол сцената во Зрењанин. Во тој град рокенролот сега е истуркан во илегала. #dw_BalkanBooster посети едно од „последните прибежишта за Мохиканци“ - клубот „Алтернатива“, во кој свират „Некои Фаци“. Велат дека кога веќе останале во Зрењанин, сакаат барем малку да брануваат, а не само да работат на производна лента за „бедни пари“.

Следете нѐ