#dw_BalkanBooster: Урошевац или Феризај?

Now live
02:42 минути
Филип Лукиќ од Шабац неделава е во Урошевац, за кој до неодамна не знаел дека е истиот град како и Феризај. Како градот го добил името, му раскажа неговиот домаќин Дрилон Малоку. Двајцата се српско-косовскиот тандем на #dw_BalkanBooster.

Следете нѐ