#dw_BalkanBooster: „Ќе дојдам повторно“

Now live
02:22 минути
Дрилон Малоку од Урошевац во текот на посетата на Филип Лукиќ, во рамки на нашиот #dw_BalkanBooster, првпат ги посети Шабац, Нови Сад и Белград. И, вели дека е одушевен.

Следете нѐ