KickOff: Најдобриот гол во ноември

Гледај видео 01:36
Now live
01:36 минути
Во тесниот избор за најдобар гол во Бундеслигата во месец ноември се најдоа мајсториите на Марко Ројс, Рис Нелсон и Ларс Штиндл. Кој е вашиот фаворит?