Dhjetë vjet marëdhëniet Kosovë - Gjermani, flet për DW Behgjet Pacolli

Shiko videon 02:40
Now live
02:40 minuta
Me rastin e dhjetëvjetorit të marrëdhënieve diplomatike Gjermani-Kosovë, ministri i Jashtëm i Kosoves, Behgjet Pacolli, kërkon mbështetje nga Gjermania për përballimin e sfidave që ka përpara Kosova. Ai merr në mbrojtje taksat doganore ndaj Serbisë dhe Bosnjës me gjithë kërkesën e Gjermanisë për heqjen e tyre. Një pjesë nga intervista që i dha ai Deutsche Welle-s dhe RTK-së.