Dyshja Maqedoni - Greqi në #dw_BalkanBooster

Now live
02:41 minuta
Dyshja Maqedoni – Greqi për #dw_BalkanBooster mbylli udhëtimin në Selanik. Gazetarja nga Shkupi Krisitna Ozimec vizitoi kolegen e saj nga Selaniku Alexia Kalaitzis. Gazetaret raportuan nga të dy vendet mbi Marrëveshjen e Prespës midis Greqisë dhe Maqedonisë, duke biseduar me qytetarët në Shkup dhe në Selanik. Por më e rëndësishmja është, që ato biseduan edhe me njëra-tjetrën.

Na ndiqni!