#Generation99: Ermali - i lindur gjatë luftës në malet e Drenicës

Now live
03:00 minuta
Ermal Cani ka lindur në malet e Baicës, me 13 prill 1999. Ai tani është student në Prishtinë. Po si e sheh Ermali kohën e luftës, të ardhmen e tij, raportet Kosovë - Serbi dhe a do të shkonte për vizitë në Serbi?

Na ndiqni!