Historia e”Carlës dhe Ernestit”

Shiko videon 03:57
Now live
03:57 minuta
Histori dashurie që në kohën e komunizmit në Shqipëri përfundon me burg. Tani historia e”Carlës dhe Ernestit” subjekt kryesorë në filmin italo-shqiptar.