Mësimi 18

Sfida ndërkulturore- tregu ndërkombëtar Panairi i Këlnit

Prezantimi, kontaktet, porositë: si dhe ku mund t'ja paraqesësh veten dhe produktet e tua botës së specializuar.

Tema: Panairi

Na ndiqni!