Niveli A1, A2

A1, A2 | Të mësojmë gjermanisht me audio

Me këtë audiotrainer anglisht-gjermanisht mund të mësoni në mënyrë efektive fjalë të nevojshme të fjalorit bazë të përditshëm dhe të përmirësoni shqiptimin. 100 leksionet janë konceptuar për nivelet A1 dhe A2 të Kuadrit Evropian të Referencës dhe mbulojnë fusha të ndryshme leksikore. Audiotrainer-i është bashkëpunim i Deutsche Welles me shtëpinë botuese Goethe.

Niveli: A1, A2
Mediat: audio, tekst (download)
Gjuhët: gjermanisht | anglisht

Albanian Shqip

Amharic አማርኛ

Arabic العربية

Bengali বাংলা

Bosnian B/H/S

Bulgarian Български

Chinese (Simplified) 简

Chinese (Traditional) 繁

Croatian Hrvatski

Dari دری

English English

French Français

German Deutsch

Greek Ελληνικά

Hausa Hausa

Hindi हिन्दी

Indonesian Indonesia

Kiswahili Kiswahili

Macedonian Македонски

Pashto پښتو

Persian فارسی

Polish Polski

Portuguese Português para África

Portuguese Português do Brasil

Romanian Română

Russian Русский

Serbian Српски/Srpski

Spanish Español

Turkish Türkçe

Ukrainian Українська

Urdu اردو