Niveli A1, A2, B1

A1, A2, B1 | Deutsch Interaktiv

Kursi i gjuhes online pa pagesë Deutsch Interaktiv shërben për studentët e gjermanishtes të nivelit A1 deri B1 të Kuadrit të Përbashkët Evropian i Referencës . Audiot dhe videot ushtrojnë të kuptuarit dëgjimor dhe pamor. Me anë të rreth 750 ushtrimeve interaktive dhe testeve mund të kontrolloni menjëherë nivelin, që keni arritur. Materialet, njësitë gramatikore, një fjalor me mbi 7000 fjalë dhe ndihma për shqiptimin jua lehtësojnë të mësuarit.

Nivelet: A1, A2, B1
Lloji i medias: E- Learning
Gjuha: Gjermanisht | Anglisht | Rusisht

Albanian Shqip

Amharic አማርኛ

Arabic العربية

Bengali বাংলা

Bosnian B/H/S

Bulgarian Български

Chinese (Simplified) 简

Chinese (Traditional) 繁

Croatian Hrvatski

Dari دری

English English

French Français

German Deutsch

Greek Ελληνικά

Hausa Hausa

Hindi हिन्दी

Indonesian Indonesia

Kiswahili Kiswahili

Macedonian Македонски

Pashto پښتو

Persian فارسی

Polish Polski

Portuguese Português para África

Portuguese Português do Brasil

Romanian Română

Russian Русский

Serbian Српски/Srpski

Spanish Español

Turkish Türkçe

Ukrainian Українська

Urdu اردو