Niveli A1

A1 | Mission Europe

Tri aventura tërheqëse për mësimin e gjuhëve! Mission Europe ofron në nivelin A1 të Kuadrit Evropian të Referencës një kurs për kontaktet e para me gjuhën gjermane, frënge dhe polake.Si në një lojë kompjuterike ju mund të fitoni një aventurë në Francë, Poloni ose Gjermani në bashkëpunim me heroinat virtuale dhe të ushtroni të kuptuarit duke dëgjuar.

Shkalla e nivelit: A1
Mediat: audio, tekst (download)
Gjuhët: gjermanisht | anglisht

Albanian Shqip

Amharic አማርኛ

Arabic العربية

Bengali বাংলা

Bosnian B/H/S

Bulgarian Български

Chinese (Simplified) 简

Chinese (Traditional) 繁

Croatian Hrvatski

Dari دری

English English

French Français

German Deutsch

Greek Ελληνικά

Hausa Hausa

Hindi हिन्दी

Indonesian Indonesia

Kiswahili Kiswahili

Macedonian Македонски

Pashto پښتو

Persian فارسی

Polish Polski

Portuguese Português para África

Portuguese Português do Brasil

Romanian Română

Russian Русский

Serbian Српски/Srpski

Spanish Español

Turkish Türkçe

Ukrainian Українська

Urdu اردو