Nivelet A1, A2

A1, A2 | Radio D

Kursi i gjuhës në audio Radio D është përgatitur për fillestarët pa ose me pak njohuri paraprake dhe mbulon nivelin A1 dhe A2 të Kuadrit Evropian të Referencës. Ai ushtron në mënyrë të veçantë dëgjimin. Ju mund të dëgjoni këtu të gjitha leksionet në audio dhe t'i ndiqni ato me manuskript. Radio D është përgatitur në bashkëpunim me Institutin Goethe.

Shkallët e nivelit: A1, A2
Mediat: audio, tekst (download)
Gjuhët: gjermanisht | anglisht

Albanian Shqip

Amharic አማርኛ

Arabic العربية

Bengali বাংলা

Bosnian B/H/S

Bulgarian Български

Chinese (Simplified) 简

Chinese (Traditional) 繁

Croatian Hrvatski

Dari دری

English English

French Français

German Deutsch

Greek Ελληνικά

Hausa Hausa

Hindi हिन्दी

Indonesian Indonesia

Kiswahili Kiswahili

Macedonian Македонски

Pashto پښتو

Persian فارسی

Polish Polski

Portuguese Português para África

Portuguese Português do Brasil

Romanian Română

Russian Русский

Serbian Српски/Srpski

Spanish Español

Turkish Türkçe

Ukrainian Українська

Urdu اردو