"Shkolla Digjitale" dhe "Star Labs", shembuj të suksesit ndërkombëtar

Now live
04:21 minuta
"Shkolla Digjitale" aktualisht numëron mbi 1500 nxënës në 8 pika të ndryshme në Ballkan dhe në Evropë. Themeluesja e shkollës Hana Qerimi është shpallur gruaja e vitit në fushën e Teknologjisë Informative në garën e quajtur ICT Awards në Tiranë.

Na ndiqni!