Futboll

Fitore e beftë e futbollistëve amerikanë

Kombëtarja amerikane në futboll bëri një prej befasive më të mëdha në historinë e Kupës së Konfederatës. Në gjysmëfinalen e zhvilluar në Afrikën e Jugut, futbollistët amerikanë mundën 2:0 ekipin e favorizuar të Spanjës, pas plot 35 ndeshjeve pa asnjë humbje. Në gjysmëfinalen tjetër sonte ndeshen Brazili dhe Afrika e Jugut. Finalja zhvillohet të dielën në Johanesburg.

bc/avKombëtarja amerikane në futboll bëri një prej befasive më të mëdha në historinë e Kupës së Konfederatës. Në gjysmëfinalen e zhvilluar në Afrikën e Jugut, futbollistët amerikanë mundën 2:0 ekipin e favorizuar të Spanjës, pas plot 35 ndeshjeve pa asnjë humbje. Në gjysmëfinalen tjetër sonte ndeshen Brazili dhe Afrika e Jugut. Finalja zhvillohet të dielën në Johanesburg.

bc/avMë shumë për këtë temë

Na ndiqni!